211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κώστας Μαρτάκης: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Κώστας Μαρτάκης 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα επιτυχία;

Ο Κώστας Μαρτάκης επιστρέφει δυναμικά μέσα στις επόμενες ημέρες με ένα τραγούδι που θα ξεχωρίσει. Τίτλος της νέας του επιτυχίας είναι «Βρε Χαζό» και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την ΜΙΝOS EMI, το Σάββατο 5 Μαΐου.

Το νέο τραγούδι υπογράφει τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική ο Λευτέρης Κιντάτος και την παραγωγή ο Μάριος Ψιμόπουλος. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 8 Μαίου, θα κυκλοφορήσει και το music video του τραγουδιού. Ήδη, από την Κυριακή, 30 Απριλίου, το νέο κομμάτι θα ακούγεται σε αποκλειστικότητα από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

«Ο @martakis ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς εκπροσώπους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού φέρνει τα πιο θετικά vibes στην ελληνική δισκογραφία με το «Βρε Χαζό», ένα up-tempo summer hit σε στίχους και μουσική του @kintatos_lefteris και παραγωγή του @marios_psimo με τους οποίους έχει ξανασυνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Το «Βρε Χαζό» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες την ‼️ Παρασκευή 5 Μαΐου, ενώ το music video θα είναι διαθέσιμο στο YouTube την ‼️Δευτέρα 8 Μαΐου.

📻 Συντονιστείτε και ακούστε το αποκλειστικά από την Κυριακή 30 Απριλίου», έγραψε η Minos EMI στο Instagram.

Κώστας Μαρτάκης: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024