211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιο τραγούδι του Stan άγγιξε τα… 2.000.000 views;

stan
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια τεράστια επιτυχία για τον αγαπημένο καλλιτέχνη!

Ό,τι… αγγίζει γίνεται τεράστια επιτυχία! Ο Stan το έχει και αυτό φαίνεται σε κάθε νέα του δουλειά, όπως και τώρα, που μετρά ένα ακόμα κατόρθωμα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αγγίζει την κορυφή και πάλι, και όλα αυτά, χάρη στην τελευταία επιτυχία του «Δε σου ανήκω». Το τραγούδι κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.000.000 views στο Youtube, μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας, χρονικό διάστημα ελάχιστο για την επιτυχία αυτή!

O ίδιος ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε τους θαυμαστές του, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα, με ένα post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, γράφοντας: «2.000.000 σε 1 μήνα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς».  Το τραγούδι, που οι στίχοι του ανήκουν στον ίδιο τον Stan και η μουσική  στους Snapyourfingaz, Revo, Joe Minor αλλά και τον ίδιο, έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό του, από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του.

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή ανυπομονούν να ξεκινήσει και πάλι η νέα χειμερινή σεζόν, προκειμένου να απολαύσουν τη νέα αυτή επιτυχία, αλλά και όλες τις παλαιότερες, ζωντανά σε κάποια μεγάλη πίστα. Και σίγουρα περιμένουμε από αυτόν μια εξίσου ενδιαφέρουσα συνύπαρξη, όπως και η περσινή με τον Πάνο Κιάμο και την Ελένη Χατζίδου στο «Club 22». Εν αναμονή της ανακοίνωσης της επόμενης σειράς εμφανίσεών του.

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024