211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ- ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016- ΑCRO CLUB

Γιώργος Σάμπανης νεο τραγουδι στιχοι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Γιώργος Σαμπάνης στη σκηνή του Acro!

Τα δύο τελευταία χρόνια μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πόλη με τις εμφανίσεις στο «Acro Club». Ο Γιώργος Σαμπάνης έδειξε πως έχει απίστευτη χημεία με το χώρο, και εκεί, κατάφερε να απογειώσει το κέφι μας και να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στη νυχτερινή ζωή. Και τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στο μαγαζί για τρίτη συνεχόμενη χειμερινή σεζόν και να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές, όπως πάντα.

Η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας δεν έχει ακόμα καθοριστεί, όμως σίγουρα θα είναι μετά το τέλος Οκτωβρίου, αφού τον μήνα εκείνο ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρίσκεται σε περιοδεία στη Γερμανία, για αρκετές ημέρες. Και φυσικά, ύστερα από αυτήν, οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα θα είναι πυρετώδεις, προκειμένου να χαρίσει ένα μοναδικό και άρτιο πρόγραμμα στο κοινό του.

Και ενώ πέρσι στη σκηνή τον συνόδευε η Τάμτα, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με έναν μοναδικό τρόπο, φέτος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος καλλιτέχνης θα είναι κοντά του και θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα. Ωστόσο, η επιλογή σίγουρα θα είναι η καλύτερη, και το πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν εξαιρετικό για μια ακόμα χρονιά. Εν αναμονή του νέου αυτού ξεκινήματος λοιπόν, που θα γεμίσει τα βράδια του χειμώνα μας με διασκέδαση και ατελείωτο χορό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024