211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες διασκέδασαν με το πρόγραμμα

Romeo Club 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βρέθηκαν στην πρεμιέρα των Νικηφόρου – Νίνο.

Το Romeo Club έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο συναρπαστικές στιγμές. Με τους Νικηφόρο και Νίνο στο τιμόνι, το κοινό ζει μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και διασκεδαστικών στιγμών.

Πολύ δυναμικά επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας το Romeo Club. Νικηφόρος και Νίνο φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι από το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο.

Οι δύο καλλιτέχνες, μαζί με τη Ματίνα Ζάρα και τη Χριστίνα Μηλιου, που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, 20 Απριλίου, και έκτοτε χαρίζουν μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Από τη μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας δεν έλειψαν και επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το μοναδικό τους πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτές και ο Σταμάτης Γονίδης αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και οι δύο καλλιτέχνες πήραν το μικρόφωνο και ερμήνευσαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Παρακάτω θα βρεις μερικά αποσπάσματα από αυτά τα βίντεο.

Romeo Club: Δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες διασκέδασαν με το πρόγραμμα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024