211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Συνεχίζεται η επιτυχία για το «ραβασάκι» του Γιώργου Τσαλίκη!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το videoclip του ξεπέρασε τα… 5.000.000 views!

Mπορεί να μετρά ήδη 8 ολόκληρους μήνες κυκλοφορίας, μπορεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα να ακούγεται ακατάπαυστα στα νυχτερινά μαγαζιά και να χορεύεται ασταμάτητα από το κοινό του, όμως το «Ραβασάκι» του Γιώργου Τσαλίκη εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της νυχτερινής διασκέδασης και η επιτυχία που γνωρίζει να είναι πραγματικά πρωτόγνωρη. Και τώρα μια ακόμα απόδειξη έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέραμε πολύ καλά.

Οι προβολές του τραγουδιού στο Youtube, έχουν πλέον ξεπεράσει τα 5.000.000, ποσό εξωφρενικό, αν σκεφτεί κανείς αφενός το μικρό διάστημα κυκλοφορίας του και αφετέρου, πως είναι ένα ελληνικό τραγούδι σε μια μικρή αγορά. Την είδηση έκανε γνωστό ο συνεργάτης και καλό φίλος του τραγουδιστή, Μάριος Χαπέρης, μέσα από τα social media, λέγοντας πως εκτός από αυτές τις προβολές, το τραγούδι έχει αγγίξει και τα 1.500.000 views στην MP3 μορφή του.

6.500.000 συνολικά προβολές μέσα σε 8 μήνες, και φυσικά μας αποδεικνύεται πως… πάνε βροχή τα ραβασάκια! Οι θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη στην Αθήνα περιμένουν την μεγάλη του επιστροφή σε κάποια μεγάλη πίστα, όπου θα μας τραγουδά την τεράστια αυτή επιτυχία και θα μας ξεσηκώνει όσο κανένας άλλος. Αν λάβουμε υπόψη μας την περσινή μεγάλη του επιτυχία στο «Central Live» με τον Πάνο Καλίδη και τη Βασιλική Νταντά, η επιτυχία αναμένεται τρομερή!

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024