211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος: Πού συνεχίζουν εμφανίσεις;

Νατάσα Θεοδωρίδου στην ακτή πειραιώς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται για ακόμα μια πρεμιέρα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τον Οκτώβριο, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος έδιναν ραντεβού με τη διασκέδαση, στη νέα Ακτή Πειραιώς.

Η τραγουδίστρια ύστερα από αρκετές σεζόν απουσίας (την περασμένη χρονιά την είδαμε μόνο σε θέατρα) επέστρεψε και πάλι σε νυχτερινό μαγαζί, αυτή τη φορά με μία απροσδόκητη συνεργασία που αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Κακοσαίος, παρότι νέος στο ελληνικό ρεπερτόριο, έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τη μέχρι τώρα δισκογραφική του πορεία, ενώ ήδη μετρά μία μεγάλη συνεργασία σε πίστα – εκείνη στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρέιρα.

Ύστερα από πέντε μήνες συνεχόμενων επιτυχημένων εμφανίσεων, το σχήμα έκανε το μεγάλο φινάλε το Σάββατο, 8 Απριλίου, ενώ πλέον είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο Barbarella της Θεσσαλονίκης! Οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν πρεμιέρα ακριβώς μετά το Πάσχα, την Παρασκευή 21 Απριλίου, όπως θα δεις παρακάτω. «Από 21/4 δίνουμε το σύνθημα με τον @giorgos_kakosaios για το πιο ωραίο πάρτυ της Θεσσαλονίκης», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram της.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος: Πού συνεχίζουν εμφανίσεις;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024