211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Διασκέδασε στο Fantasia και τον Νίκο Οικονομόπουλο

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το απόσπασμα όπου ο καλλιτέχνης τραγουδάει.

Με κάθε νέα σεζόν, η πίστα του Fantasia αναζωογονείται με μια νέα πνοή και χαρακτηρίζεται με την επικείμενη του αγαπημένου καλλιτέχνη, του Νίκου Οικονομόπουλου. Το κοινό αναμένει με ανυπομονησία την εκκίνηση μιας νέας περιπέτειας, με την υπόσχεση εκπλήξεων και συγκινήσεων.

Ο χορός και η μουσική συναντιούνται εκ νέου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αναζωπυρώνοντας τις αισθήσεις και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μοναδικής ενέργειας και διασκέδασης. Η πρεμιέρα της σεζόν ήταν μια αξέχαστη νύχτα, ένας συνδυασμός ξεχωριστών στιγμών και χειροκροτημάτων.

Μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο, οι εκπληκτικοί συνεργάτες του, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Μορφούλα Ιακωβίδη, δημιούργησαν ένα απόλυτα εναρμονισμένο θέαμα που αγγίζει το κοινό. Κάθε νότα, κάθε λέξη, κάθε χορευτικό αποτελεί μια έκρηξη έντασης και συναισθήματος.

Καθώς οι μήνες πέρασαν, η επιτυχία μεγάλωσε. Και μετά από μια εκρηκτική πορεία διάρκειας τεσσάρων μηνών, η συντροφιά με το Fantasia ολοκληρώθηκε με μια λαμπρή εμφάνιση το Σάββατο, 8 Απριλίου 2023.

Όπως θα ήταν αναμενόμενο, το νυχτερινό κέντρο κατακλύστηκε από το κοινό του ενώ από το φινάλε αυτό δεν έλειψαν και επώνυμες παρουσίες και συνάδελφοι που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Δες παρακάτω το στιγμιότυπο σε βίντεο.

Αντώνης Ρέμος: Διασκέδασε στο Fantasia και τον Νίκο Οικονομόπουλο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024