211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ηλίας Καμπακάκης: Πότε κάνει φινάλε στο Voodoo Athens;

Ηλίας Καμπακάκης voodoo
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία σύντομα.

Το Voodoo Athens για ακόμα μία χρονιά συνεχίζει να έχει μία πολύ επιτυχημένη παρουσία στη διασκέδαση της Αθήνας. Τις Κυριακές ο Ηλίας Καμπακάκης παρουσιάζει μια Fiesta που έχει ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας και χαρίζει μοναδικές βραδιές ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την πρεμιέρα του την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε μας χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης κάθε εβδομάδα. Πλέον μετρά 7 μήνες επιτυχίας και σταδιακά πλησιάζει στο μεγάλο του φινάλε, στο οποίο αναμένεται, φυσικά, να επικρατήσει το αδιαχώρητο. Συγκεκριμένα, η τελευταία του παράσταση θα είναι την επόμενη Κυριακή, 16 Απριλίου.

«Μαζί με τον @ilias_kampakakis μοιραστήκαμε ανεπανάληπτες στιγμές και αναμνήσεις 🖤 Θα συνεχίζουμε για δύο τελευταίες εμφανίσεις. Κυριακή 09.04 & 16.04», έγραψε το νυχτερινό κέντρο για το επερχόμενο φινάλε του. Παράλληλα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος εμφανιζόταν επίσης στο ίδιο μαγαζί, έκανε πριν από λίγες μέρες το φινάλε του. Πλέον αναμένουμε τα επόμενα βήματα τόσο του τραγουδιστή όσο και του νυχτερινού κέντρου.

Ηλίας Καμπακάκης: Πότε κάνει φινάλε στο Voodoo Athens;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024