211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Πότε κάνουν πρεμιέρα Νικηφόρος – Νίνο;

Romeo Club athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να συμπράξουν και στην Αθήνα!

Νέος αέρας φυσάει στα νυχτερινά δρώμενα της Αθήνας, και ο χώρος που φιλοξενεί τη φρεσκάδα αυτή είναι το Romeo Club. Αυτή την Πέμπτη, 20 Απριλίου, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, Νικηφόρος και Νίνο, θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης.

Με ένα εκρηκτικό teaser, το Romeo Club ανακοίνωσε τη συναρπαστική αυτή συνεργασία, δίνοντας μια γεύση από το τι ακριβώς μπορεί να περιμένει το κοινό της πρωτεύουσας. Και αν κρίνουμε από την ενθουσιώδη ανταπόκριση, οι προσδοκίες είναι υψηλές.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την πρεμιέρα υπόσχεται να είναι εξίσου συναρπαστικό.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, οι Νικηφόρος και Νίνο θα μαγνητίζουν το κοινό με τη μουσική τους και τη σκηνική τους παρουσία, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για όσους επισκεφτούν το μαγευτικό αυτό μέρος.

Με λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα, η πόλη αναμένει με ανυπομονησία την έλευση του νέου αυτού σχήματος. Το Romeo Club είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους Νικηφόρο και Νίνο, και οι φίλοι της μουσικής δεν μπορούν παρά να ανυπομονούν για την ανατρεπτική εμπειρία που τους περιμένει. Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα!

Romeo Club: Πότε κάνουν πρεμιέρα Νικηφόρος – Νίνο;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024