211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αναστασία: Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τη νεαρή τραγουδίστρια

Αναστασία 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στη μικρή της μέχρι τώρα πορεία έχει ξεχωρίσει. 

Η Αναστασία έκανε το ντεμπούτο της στην ελληνική δισκογραφία με το single «Αμαρτίες» τον Ιανουάριο του 2022. Ενάμιση χρόνο αργότερα, το single αυτό αναδείχθηκε και επίσημα το πρώτο λαϊκό τραγούδι με διαμαντένια απονομή στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας.

Το κομμάτι είναι σε στίχους και μουσική των Γιώργου Καλογεράκου και Daphne Lawrence και πριν από λίγες μέρες έφτασε τον αριθμό των 10 εκατομμυρίων Spotify streams προερχόμενα από την Ελλάδα, φτάνοντας αισίως στη διαμαντένια απονομή, κάτι το οποίο έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο τραγούδια της τραπ και ραπ σκηνής στη χώρα. Συνολικά, το τραγούδι μετράει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του πάνω από 12,8 εκατομμύρια streams στο Spotify, ενώ στο YouTube ξεπερνάει τις 28 εκατομμύρια προβολές.

Παράλληλα, φέτος την είδαμε στην πίστα του Βοτανικού, μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη  και την Έλενα Παπαρίζου. Μια συνεργασία που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της φέτος στη νυχτερινή διασκέδαση και ολοκληρώθηκε πριν από περίπου έναν μήνα. Πλέον, το πρώτο ολοκληρωμένο album της θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα περιλαμβάνει ανάμεσα στα ολοκαίνουργια τραγούδια της τα hits «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» αλλά και την τελευταία της επιτυχία της «Μη Μιλάς».

Αναστασία: Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τη νεαρή τραγουδίστρια

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024