211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ρέμος- Μαζωνάκης – Σαμπάνης τραγουδούν μαζί!

ΚΑΜΠΑΡΕ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες επισκέφθηκαν τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Cabaret»!

Στο νησί των Ανέμων βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι ο Γιώργος Σαμπάνης και χαρίζει στο κοινό του νησιού ατελείωτες στιγμές διασκέδασης από το Cabaret της Μυκόνου, όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του εδώ και λίγες μέρες. Έχοντας στο πλευρό του, όπως και το χειμώνα στο Acro, την Τάμτα παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, που το κοινό του φυσικά έχει λατρέψει.

Και για το λόγο αυτό, κάθε εβδομάδα, από Τετάρτη έως και Σάββατο, το κλαμπ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης, για όσους ξέρουν να περνούν τέλεια στο νησί. Την περασμένη εβδομάδα, στη Μύκονο βρέθηκαν Αντώνης Ρέμος και Γιώργος Μαζωνάκης, για τις συναυλίες που έδωσαν εκεί, και φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν τον συνάδελφό τους και να δώσουν το παρών στο μαγαζί.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι τρεις καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και χάρισαν ένα μοναδικό πρόγραμμα στους θαμώνες του μαγαζιού, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να τραγουδά το «Μείνε» και τον Αντώνη Ρέμο να ανταποδίδει με το «Παιδί της Νύχτας». Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης, τίμησε και τον οικοδεσπότη της βραδιάς, τραγουδώντας την τελευταία του επιτυχία, «Τίμημα». Σίγουρα, μια από τις πιο ιδιαίτερες βραδιές του καλοκαιριού για το μαγαζί, που όσοι παρεβρέθηκαν εκεί θα θυμούνται για καιρό.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024