211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τα φινάλε της Αθήνας αυτή την εβδομάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου στην ακτή πειραιώς
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τρία επιτυχημένα σχήματα θα ρίξουν αυλαία αυτό το Σάββατο. 

Ποια είναι τα φινάλε που θα δούμε και θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά, αυτή την εβδομάδα, στην Αθήνα αλλά και θα αναδιαμορφώσουν για τα καλά τον ήδη πλούσιο χάρτη της διασκέδασης; Τρία σχήματα ρίχνουν αυλαία και μας αποχαιρετούν και, σίγουρα, αν δεν τα έχεις επισκεφθεί θα πρέπει να σπεύσεις για τις τελευταίες παραστάσεις!

Τα φινάλε της Αθήνας αυτή την εβδομάδα

Αυτοκίνηση 22 | Σάββατο, 8 Απριλίου: Οι πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του Λευτέρη Πανταζή, του Χρήστου Δάντη και του Κωνσταντίνου Παντελίδη στην Αυτοκίνηση 22 πλησιάζουν στο τέλος τους, αφού το Σάββατο είναι το μεγάλο φινάλε!

Ακτή Πειραιώς | Σάββατο, 8 Απριλίου: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τον Οκτώβριο, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος δίνουν ραντεβού με τη διασκέδαση, ενώ αυτό το Σάββατο θα είναι το τελευταίο για το επιτυχημένο σχήμα.

Fantasia | Κυριακή, 9 Απριλίου: Ο Νίκος Οικονομόπουλος , έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο 𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀 αυτή την Κυριακή 𝟗/𝟒 και ετοιμάζεται για μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, Καναδά και Αυστραλία!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024