211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Απέργης: Διασκέδασε στο πιο hot νυχτερινό μαγαζί 

Νίκος Απέργης 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram του.

Είναι η δεύτερη σεζόν που Cabaret Athens  και Νίκος Απέργης συνεχίζουν την συνεργασία τους, που τόσο έχει αγαπηθεί. Ο διάσημος τραγουδιστής που συναρπάζει σε κάθε του βήμα, και ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό όσο ελάχιστοι, επέστρεψε στην εν λόγω σκηνή από τις 8 Οκτωβρίου 2022, όταν έκανε και την πρεμιέρα του, και ακόμα συνεχίζει την επιτυχία έχοντας στο πλευρό του τη Μαλού Κυριακοπούλου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Την περασμένη Τετάρτη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εκμεταλλεύτηκε το βράδυ που δεν κάνει εμφάνιση και απόλαυσε μια από τις κορυφαίες συναδέλφους του, την Άννα Βίσση στο Hotel Ermou, το οποίο για ακόμα μια χρονιά, με εκείνη πρωταγωνίστρια, είναι ένας από τους πιο hot προορισμούς της διασκέδασης.

Ο τραγουδιστής συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Δώρα, και μαζί απόλαυσαν το πρόγραμμα από τα πρώτα τραπέζια. Μάλιστα κατά η διάρκεια της βραδιάς εκείνος ανέβηκε στη σκηνή και μοιράστηκε μερικές επιτυχίες του. Απόσπασμα από τη συνύπαρξή του με την απόλυτα Ελληνίδα σταρ μοιράστηκε μέσα από το Instagram όπου έγραψε: «Τι ευλογημένη στιγμή.. πόσο υπέροχο βράδυ.. πόσο όμορφα ένιωσα που τραγούδησα μαζί της.. πόσο αλήθεια είναι ότι είσαι η «απόλυτη ελληνίδα σταρ»!! @annavissiofficial σε ευχαριστώ πολύ! Τη χθεσινή μέρα θα τη θυμάμαι για πάντα!!». 

Νίκος Απέργης: Διασκέδασε στο πιο hot νυχτερινό μαγαζί 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024