211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Τσαλίκης: Μια ακόμα τεράστια συνεργασία έρχεται σύντομα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H επιτυχία για τον τραγουδιστή συνεχίζεται αμείωτη και ξεπερνά κάθε φαντασία!

Τα τελευταία χρόνια μένει μονίμως στο μουσικό προσκήνιο, κυκλοφορώντας κομμάτια που αγαπιούνται από το κοινό και χορεύονται ασταμάτητα. Και οι επιτυχία του δεν τελειώνει εκεί, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης έχει συνεργαστεί με αρκετούς μεγάλους καλλιτέχνες του εξωτερικού, φτάνοντας την μουσική του πορεία σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, που πολλοί θα ζήλευαν. Όμως τώρα, η νέα συνεργασία του είναι μια τρομερή έκπληξη για τους θαυμαστές του, αφού κατόρθωσε για ακόμα μια φορά κάτι που λίγοι μπορούν.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης παραγωγό, Nicola Fasano. Και το όνομα αυτό δεν σου λέει και πολλά, είναι εκείνος που συνεργάστηκε με τον Pitbull(!) στο κομμάτι «I know you want me» και μαζί ξεπέρασαν κάθε προσδοκία επιτυχίας, πουλώντας… 6.000.000 δίσκους.

Και τώρα, Τσαλίκης και Fasano, θα μας χαρίσουν σε λίγες μόλις μέρες την νέα επιτυχία με τίτλο «Somebody That I Used To Know», που αναμένεται να ξετρελάνει όχι μόνο εμάς στην Ελλάδα, αλλά η επιτυχία θα βγει φυσικά έξω από τα σύνορά της. Λίγες μόλις μέρες ύστερα από την τελευταία κυκλοφορία του, «Απαγορευμένο 3», που έχει ήδη αναδειχθεί σε πολυαγαπημένο τραγούδι, ο διάσημος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να μας εκπλήξει ευχάριστα για ακόμα μια φορά.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024