211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Άντζελα Δημητρίου επιστρέφει με νέο τραγούδι!

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια καινούρια επιτυχία για την αγαπημένη τραγουδίστρια!

Πολλοί είναι εκείνοι οι καλλιτέχνες που το τελευταίο διάστημα έχουν επιλέξει να τραγουδήσουν για την δύσκολη πολιτική κατάσταση της χώρας, και τώρα έρχεται να προστεθεί στη λίστα αυτή και η Άντζελα Δημητρίου, με το νέο κομμάτι της, «Άστα να πάνε». Η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού εκφράζει πολλές φορές τη γνώμη της για διάφορα θέματα και τώρα επέλεξε να μιλήσει με τον τρόπο της και για ένα ακόμα θέμα που μας ταλανίζει το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση της ελληνικής νοοτροπίας.

Το νέο αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, σε στίχους του George Mahattos και μουσική του Γιάννη Κουρκουμέλη και αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την αγαπημένη τραγουδίστρια. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της, «Θέλω να ζήσω για έναν», η ίδια επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο και πάλι, αυτή τη φορά ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικό επίπεδο.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά. Ας μην ξεχνάμε την πρόσφατη συμμετοχή της στην πίστα του «Frangelico», όπου μοιράστηκε την πίστα με αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Χολίδης , ο Χρήστος Μενιδιάτης , η Βασιλική Νταντά, ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, σε μια μοναδική φιλανθρωπική βραδιά, για χάρη του συλλόγου  Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα.

Άστα να πάνε- στίχοι:

Τα πάντα όλα μέτρια

Μια εποχή απ’ όλα

Όλα γίνονται γρήγορα

Προσέχοντας το τώρα

Με υλικά ουδέτερα

Που έρχονται με φόρα

Ευθύνες και συνέπειες

Στο ντούκου για την ώρα

Δάκρυα φέραμε

Κάτω κοιτάμε

Έχουμε πάψει πια

Και δε μιλάμε

Δάκρυα φέραμε

Κάτω κοιτάμε

Αν συνεχίσουμε

Άστα να πάνε

Τα πάντα είναι ελεύθερα

Μπάχαλο η κοινωνία

Μα εσύ μετράς συμμετρικά

Στην ίδια την ευθεία

Φιλοδοξίες άσκοπες γυρεύουνε αξία

Στα εύκολα όλα καλά

Αλλιώς αδιαφορία

Δάκρυα φέραμε

Κάτω κοιτάμε

Έχουμε πάψει πια

Και δεν μιλάμε

Δάκρυα φέραμε

Κάτω κοιτάμε

Αν συνεχίσουμε

Άστα να πάνε

 

 

 

 

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024