211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fever: Πότε κάνουν φινάλε Γιάννης Πλούταρχος και Πάολα;

Fever παολα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλησιάζουν στην ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα στο Fever μάς χάρισαν μία μοναδική και απόλυτα ανεβαστική σειρά εμφανίσεων που πλησιάζει στο τέλος της. Η Παρασκευή και το Σάββατο γεμίζουν με διασκέδαση και μουσική, καθώς οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή, δίνοντας ζωή σε ένα πρόγραμμα που κλέβει καρδιές.

Μετά από τέσσερις μήνες γεμάτους επιτυχημένες εμφανίσεις, οι θαυμαστές τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βραδιές γεμάτες μουσική και συναίσθημα. Κάθε εβδομάδα, το νυχτερινό κέντρο πλημμυρίζει από κόσμο που ανυπομονεί να απολαύσει τις εκπληκτικές τους ερμηνείες.

Το Fever ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης το κλείσιμο αυτής της μαγικής περιόδου.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, θα παρουσιαστεί το προτελευταίο τους πρόγραμμα, ενώ η τελευταία τους μουσική παράσταση θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο, 1η Απριλίου 2023.

Αυτή η συνεργασία αποτέλεσε έναν από τους πιο αξέχαστους συνδυασμούς διασκέδασης της πόλης, και η έκτασή της δείχνει το πόσο επιτυχημένη και αγαπητή ήταν.

Με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου, της Άσπας και του BIASED BEAST, η σκηνή γέμισε για μια ακόμα σεζόν με το μοναδικό τους ταλέντο και ενέργεια.

Καθώς φτάνει η ώρα του αποχαιρετισμού, οι θαυμαστές τους προετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν ένα από τα πιο λαμπερά κεφάλαια της μουσικής σκηνής στην πόλη φέτος. Με ανυπομονησία περιμένουν την τελευταία ευκαιρία να ζήσουν αυτήν τη μαγική εμπειρία.

Fever: Πότε κάνουν φινάλε Γιάννης Πλούταρχος και Πάολα;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fever (@fever_athens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024