211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σάκης Αρσενίου: Έγινε μπαμπάς! Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Σάκης Αρσενίου 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για τον τραγουδιστή.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε πριν λίγες ημέρες ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, καθώς η σύζυγός του Λαμπρινή, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Έτσι, με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η ευτυχία του ζευγαριού φαίνεται να ολοκληρώνεται για τα καλά.

Την ευχάριστη είδηση την έκανε γνωστή ο τραγουδιστής μέσα από το Instagram, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο του. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού, τη Χριστίνα Σάλτη και τον Γιώργο Βέρο ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις στην πίστα του «Bodega Live Experience» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Τρίτη, μια σειρά εμφανίσεων που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ο τραγουδιστής είναι το απόλυτο πρόσωπο στη συγκεκριμένη πίστα τη φετινή σεζόν, καθώς εκεί τον βλέπουμε από την αρχή της, μέχρι πρότινος με διαφορετικό σχήμα.

Σάκης Αρσενίου: Έγινε μπαμπάς! Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024