211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κατερίνα Στικούδη: Επιστρέφει δισκογραφικά με το «Rockstar»

Κατερίνα Στικούδη rockstar
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία.

Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Rockstar» και κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες από την MINOS EMI.

Τη μουσική στο κομμάτι υπογράφουν οι Dj Teez & Dj Legion, ενώ τους στίχους ο Vamus μαζί με τον Παναγιώτη Χατζήπαπα. Μαζί με το τραγούδι κυκλοφορεί και το music video που δίνει εικόνα στη νέα επιτυχία και είναι σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

«Η Κατερίνα Στικούδη επιστρέφει δισκογραφικά με αέρα… Rockstar!

Η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο της single “Rockstar” σε συνεργασία με τον @djteezmusic και τον @vamus_901

Μετά την επιτυχία του album “GRANDE” αλλά και του TikTok viral single «Προβλήματα» σε συνεργασία με τον GAB, η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο στούντιο για τις ανάγκες της ηχογράφησης των νέων της μουσικών project, και μαζί με τον παραγωγό DJ Teez και τον ράπερ Vamus δημιούργησαν το “Rockstar”, ένα mainstream pop κομμάτι με στοιχεία trap που μόλις κυκλοφόρησε.

Το εντυπωσιακό sexy & iconic music video του “Rockstar” επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο @yiannispapadakos 🎙️», έγραψε η δισκογραφική της εταιρεία στα social media.

Κατερίνα Στικούδη: Επιστρέφει δισκογραφικά με το «Rockstar»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024