211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Νταλάρας και Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις φωνές τους σε ένα τραγούδι

Γιώργος Νταλάρας χρηστος μαστορας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ξεχωριστό ντουέτο έρχεται σύντομα από τους δύο καλλιτέχνες. 

Γιώργος Νταλάρας και Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις φωνές τους  και ετοιμάζονται να μας συστήσουν ένα νέο, κοινό τραγούδι που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Την είδηση έκανε γνωστή ο δεύτερος, μέσα από μία ανάρτηση στα social media, ανεβάζοντας δύο κοινές τους φωτογραφίες από το στούντιο.

«Δάσκαλος και μαθητής. Η εμπειρία του να είσαι στο στούντιο με τον σπουδαιότερο Έλληνα τραγουδιστή, τον Γιώργο Νταλάρα είναι πάντα ένα καινούριο μάθημα.Έρχονται όμορφες μουσικές, όμορφα λόγια και φωνές…», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του ο καλλιτέχνης. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα για το νέο ντουέτο που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Οι δύο καλλιτέχνες, εκτός από αυτή την δισκογραφική συνεργασία, έχουν μετρήσει και άλλες συνεργασίες στο παρελθόν επί σκηνής. Θα τους δούμε άραγε και πάλι μαζί σε εμφανίσεις;

Παράλληλα, στα τέλη Νοεμβρίου έγινε και η πρεμιέρα του συγκροτήματος Μέλισσες, στο οποίο είναι frontman ο Χρήστος Μάστορας, στην πίστα του Έναστρον. Το συγκρότημα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή μας χαρίζουν έναν μοναδικό χειμώνα εμφανίσεων, με πολλή κέφι και διασκέδαση.

Γιώργος Νταλάρας και Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις φωνές τους σε ένα τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024