211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Διασκέδασε στο Hotel Ερμού και την Άννα Βίσση

Δέσποινα Βανδή 2023-2024 βισση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δυο τους έκαναν αναπαράσταση τη στιγμή Μπισμπίκη – Βανδή που είδαμε πριν λίγες μέρες. 

Με την Άννα Βίσση στο Hotel Ermou διασκέδασε το βράδυ της Τετάρτης η Δέσποινα Βανδή. Συνοδευμένη από τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη διασκέδασε με την αγαπημένη της συνάδελφο σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού. Οι δύο τραγουδίστριες, για ακόμα μια φορά, επεφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα ανέβηκε στην πίστα και, όχι μόνο τραγούδησε μαζί με την οικοδέσποινα, αλλά μαζί έκαναν και αναπαράσταση του πολυσυζητημένου, πρόσφατου τετ α τετ επί σκηνής Βανδή – Μπισμπίκη που έχει γίνει το απόλυτο viral αυτές τις μέρες (δες εδώ αναλυτικά τι έγινε πριν από λίγες ημέρες), ενώ ερμήνευσε και τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

Τη Δέσποινα συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε μία σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στην πίστα του «Έναστρον» μαζί με τις Μέλισσες. Δες παρακάτω τη συνύπαρξη επί σκηνής – για ακόμα μια φορά – των δύο διάσημων τραγουδιστριών.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Δέσποινα Βανδή: Διασκέδασε στο Hotel Ερμού και την Άννα Βίσση

@fannaticslive

#annavissi #annavissiofficial #despinavandi #fyp #tiktokgreece #greektiktoker #cyprus #greece #greekmusic #greekpov #greektiktok

♬ original sound – fannatics

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024