211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος- Δέσποινα Βανδή- συνεργασία

giorgos papadopoulos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε την επερχόμενη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή

Σε μια μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση απολαύσαμε πρόσφατα τον Γιώργο Παπαδόπουλο , αφού βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που πρόσφατα τελείωσε τις εμφανίσεις του στο «Central Live» με την Καίτη Γαρμπή και τη Ναταλία Γερμανού, χάρισε στο κοινό αρκετές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όμως, το σημαντικότερο όλων είναι πως αποκάλυψε την επόμενη μεγάλη του συνεργασία, που θα γίνει με την Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί την περίοδο αυτή, εκείνη να πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου, στην πίστα του «ΘΕΑ», και εκείνος να γυρνά ανά την Ελλάδα, κάνοντας εμφανίσεις με την Ναταλία Γερμανού, όμως ύστερα από το τέλος των εμφανίσεων αυτών, οι δύο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα γυρίσουν σε πολλές πόλεις, σε μια μοναδική περιοδεία, που θα μας χαρίσει αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές αλλά και μια μοναδική μουσική συνύπαρξη on stage.

Οι ημερομηνίες , ωστόσο, δεν έχουν καθοριστεί ακόμα και επίσημα, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν. Ύστερα από έναν δυναμικό και αξέχαστο χειμώνα, αφού η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Οικονομόπουλο μας χάρισαν μοναδικές εμφανίσεις στο «Fever», αλλά και ο Γιώργος Παπαδόπουλος μας έκανε να ξεφαντώσουμε, σε ένα φοβερό δίδυμο με την Καίτη Γαρμπή, οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν δυναμικά και το καλοκαίρι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024