211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μορφούλα Ιακωβίδου: Άλλαξε δισκογραφική στέγη

Μορφούλα Ιακωβίδου 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η τραγουδίστρια ανήκει πλέον στην οικογένεια της Panik Records.

Η Μορφούλα Ιακωβίδου αλλάζει πορεία στην επαγγελματική της πορεία και αποτελεί πλέον μέλος της Panik Records. Η τραγουδίστρια υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό της, και είναι πανέτοιμη να μας συστήσει σύντομα το πρώτο της τραγούδι από τη νέα της δισκογραφική στέγη.

«Η Panik Records καλωσορίζει στην οικογένειά της την Μορφούλα Ιακωβίδου, μια υπερταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα.

Ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, υποδέχθηκε την Μορφούλα στα γραφεία της εταιρείας και υπέγραψαν το συμβόλαιο της συνεργασίας τους σε κλίμα χαράς.

Σε λίγες ημέρες, η Μορφούλα και η Panik θα μοιραστούν με το κοινό το πρώτο τους τραγούδι, που σίγουρα θα ακουστεί δυνατά και θα αγαπηθεί πολύ!», έγραψε η δισκογραφική εταιρεία στο Instagram.

Την τραγουδίστρια, τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σε εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, στο YTON. Την φετινή χειμερινή σεζόν την απολαμβάνουμε σε μια ακόμα πολύ επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων, καθώς βρίσκεται στο Fantasia και το πλευρό του Νίκου Οικονονόπουλου, μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη.

Μορφούλα Ιακωβίδου: Άλλαξε δισκογραφική στέγη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024