211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Fantasia live: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με Νίκο Οικονομόπουλο;

fantasia live 2023-2024 oikonomopoulos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχημένων εμφανίσεων.

Σε μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν, ο Νίκος Οικονομόπουλος  βρίσκει τον εαυτό του σε μια θριαμβευτική πορεία στην πίστα του Fantasia. Η συνεργασία του με την πίστα αυτή αντιπροσωπεύει μια σταθερή επιτυχία που διατηρείται αναλλοίωτη, χαρίζοντας στο κοινό το ίδιο μαγευτικό θέαμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο για περίπου δύο μήνες τώρα.

Με τον Νίκο να κυριαρχεί στη σκηνή, ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη και η Μορφούλα Ιακωβίδη συνθέτουν ένα σύνολο που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με ενέργεια και ταλέντο. Κάθε εβδομάδα, οι τέσσερις αυτοί καλλιτέχνες ανεβάζουν τον πήχη της ερμηνείας, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό τους. Η δέσμευσή τους για αρτιότητα και κορυφαίες εκτελέσεις φαίνεται καθώς καταφέρνουν να προκαλούν διασκέδαση και ενθουσιασμό στο νυχτερινό κέντρο.

Την εβδομάδα που μας πέρασε με το πρόγραμμα διασκέδασε η μοναδική Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια απόλαυσε το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ μάλιστα ανέβηκε και στην πίστα μαζί με τον ηγέτη του σχήματος. Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν για λίγα λεπτά πάνω στη σκηνή και φυσικά κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα. Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα.

Δείτε τα διαθέσιμα μουσικά σχήματα το Σάββατο.

Fantasia live: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με Νίκο Οικονομόπουλο;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024