211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λευτέρης Πανταζής: Άκουσε το νέο του τραγούδι (ένα ντουέτο – έκπληξη)

Λευτέρης Πανταζής νεα τραγουδι 2023
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια κυκλοφορία που θα ξεχωρίσει. 

Ο Λευτέρης Πανταζής, μας συστήνει ένα νέο τραγούδι και κάνει μια συνεργασία που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με τον γνωστό Αλβανό τραγουδιστή Devis Xherahu και μαζί ερμηνεύουν ξανά το διάσημο «Μελαχρινάκι» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

Το κομμάτι είναι σε αλβανικούς στίχους του Jorgo Papingjl και με την ενορχήστρωση του Avet Kizirian, το απολαμβάνουμε ως «Μελαχρινάκι-Ezmerka Ime» από τους Λευτέρη Πανταζή και Devis Xherahu. Τους ελληνικούς στίχους και μουσική έχει υπογράψει εξ ολοκλήρου ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ενώ το κομμάτι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1977. Μαζί με τη νέα του εκδοχή βλέπουμε και το music video να συνοδεύει το νέο αυτό κομμάτι.

Παράλληλα, Λευτέρης Πανταζής, Χρήστος Δάντης και Κωνσταντίνος Παντελίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά φέτος στη σκηνή της Αυτοκίνησης 22, και πραγματοποιούν μία σειρά εμφανίσεων που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στη διασκέδαση της Αθήνας. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνει η Αθηνά Πολίτη, μια εκρηκτική παρουσία που δίνει τη δική της νότα στο πρόγραμμα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι 4 καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Λευτέρης Πανταζής: Άκουσε το νέο του τραγούδι (ένα ντουέτο – έκπληξη)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024