211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελίδης – απονομή πλατινένιου δίσκου

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΟΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παντελής Παντελίδης: Μαγευτική η βραδιά της απονομής του πλατινένιου δίσκου του

Το βράδυ της Παρασκευής δεν ήταν ένα από τα συνηθισμένα για τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τους θαμώνες του «Fantasia». Ήταν η βραδιά της απονομής του πολυπλατινένιου δίσκου του «Πανσέληνος και Κάτι» του αγαπημένου καλλιτέχνη, που έγινε μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και συγκίνησης, αφού ο ίδιος έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να πραγματοποιήσει κάθε του όνειρο.

Περίπου στις 11 το βράδυ, η Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύντρια της MINOS EMI, ανέβηκε στη σκηνή του κέντρου και απένειμε τον πλατινένιο δίσκο στον τραγουδιστή, ενώ εκείνος φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συντελεστές αλλά και τον κόσμο που το στηρίζει. Και φυσικά η συνέχεια ήταν εκρηκτική. Μέσα σε ένα κλίμα πάρτι εξελίχθηκε η βραδιά, που ξεκίνησε με το πρόγραμμα του συγκροτήματος Μέλισσες και συνέχισε με την Ελένη Φουρέιρα, ώσπου τη στιγμή που το πρόγραμμα ανέλαβε ο Παντελής Παντελίδης και φυσικά επικράτησε πανικός.

Και βέβαια, η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλη, που ύστερα από το πρόγραμμα ακολούθησε και after party, στο Απλά Ελληνικά, όπου ο καλλιτέχνης διασκέδασε την επιτυχία του με φίλους και συνεργάτες. Ακόμα μια επιτυχία για τον διάσημο τραγουδιστή, και το μόνο βέβαιο είναι πως… τα καλύτερα έρχονται, μιας και δεν έχει συνηθίσει να απογοητεύει το κοινό του.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024