211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το Ξέρεις: Χρήστος Δάντης και ΒΟ σε ένα νέο ντουέτο

Το Ξέρεις Δαντης Bo
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί; 

Ο Bo και ο Χρήστος Δάντης συναντιούνται πρώτη φορά δισκογραφικά και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν τις επόμενες μέρες το single «Το Ξέρεις», που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum.

Το νέο κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει μάλιστα μαζί με ένα music video, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ενώ ήδη κυκλοφορεί αποκλειστικά σε ορισμένα ραδιόφωνα.  Το κομμάτι είναι τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους του Bo, και αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα hits το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, Χρήστος Δάντης, Λευτέρης Πανταζής και Κωνσταντίνος Παντελίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά φέτος και παρουσιάζουν μια σειρά εμφανίσεων στη σκηνή της Αυτοκίνησης. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνει η Αθηνά Πολίτη, μια εκρηκτική παρουσία που δίνει τη δική της νότα στο πρόγραμμα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι 4 καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που κλέβει τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση. Το σχήμα έχει κλείσει σχεδόν τρεις μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στο αγαπημένο spot από τα μπουζούκια της Αθήνας καθώς έκανε την πρεμιέρα του στις αρχές Νοεμβρίου – δες εδώ ποια άλλα σχήματα είναι ανοιχτά και ποιες μέρες.

Το Ξέρεις: Χρήστος Δάντης και ΒΟ σε ένα νέο ντουέτο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024