211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νίκος Βέρτης: Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του music video του

Νίκος Βέρτης 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για το τραγούδι «Σε Άφησα Στο Χθες».

Το νέο κομμάτι του Νίκου Βέρτη, που ονομάζεται «Σε άφησα στο χθες», έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με την εντυπωσιακή του παρουσίαση, όντας πλέον απαραίτητο κομμάτι του μουσικού ρεπερτορίου για τη φετινή σεζόν διασκέδασης.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής υπογράφει τη μουσική του τραγουδιού που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Όλγα Βλαχοπούλου.

Το music video, σκηνοθετημένο από τον Γιάννη Παπαδάκο, συνοδεύει το τραγούδι και προσφέρει μια εντυπωσιακή απεικόνιση, με στιγμιότυπα από τα γυρίσματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες στο Instagram και μπορείς να τα δεις παρακάτω.

Παράλληλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο YTON the Music Show για ακόμα μία σεζόν, σε ένα από τα πιο διάσημα μπουζούκια της Αθήνας.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή το κοινό του απολαμβάνει τις εμφανίσεις του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει επίσης μία ομάδα νεαρών ταλαντούχων τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων η Κρυσταλλία, οι Prestige The Band, ο Γιάννης Αρβανιτίδης, η Αφροδίτη Χατζημηνά, η Αγγέλα Σιδηροπούλου και η Χριστίνα Ζιώγα.

Δες απόσπασμα από παλιότερες εμφανίσεις του τραγουδιστή στην ίδια πίστα:

Νίκος Βέρτης: Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του music video του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024