211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιός διασκέδασε με Πάολα στην Πύλη Αξιού;

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι διάσημοι τραγουδιστές διασκέδασαν με την Πάολα στη Θεσσαλονίκη;

Η Πάολα συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχία της, αυτή τη φορά από τη συμπρωτεύουσα και την Πύλη Αξίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έχει βάλει κυριολεκτικά φωτιά στη ζωή της πόλης και κρατά από την πρώτη στιγμή τα σκήπτρα της βραδινής διασκέδασης με αμείωτη επιτυχία. Μαζί της, το σχήμα συμπληρώνουν ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής, που δίνουν τη δική τους μοναδική νότα στο πρόγραμμα.

Την εβδομάδα αυτή οι επισκέψεις στο αγαπημένο στέκι ήταν και πάλι πολλές, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να την τιμήσουν με την παρουσία τους το εορταστικό αυτό τριήμερο. Ανάμεσά τους, ο Ζαφείρης Μελάς που τα έσπασε στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση της Πάολας να ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στους θαμώνες και φυσικά κέρδισε το θερμότερο χειροκρότημα.

Όμως, οι επώνυμες παρουσίες δεν τελειώνουν εδώ, αφού ένα από τα τελευταία βράδια, στο κέντρο διασκέδασε ο Διονύσης Σαββόπουλος, σε μια από τις σπανιότατες εμφανίσεις που κάνει σε κέντρα διασκέδασης. Η Πάολα τον υποδέχτηκε με τη μουσική υπόκρουση της ορχήστρας και φυσικά ανέφερε πως είναι τιμή τους που ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης επέλεξε να διασκεδάσει με το σχήμα τους. Εκείνος από τη μεριά του την χαιρέτησε υποκλινόμενος, και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από το κοινού που παραβρισκόταν στο κέντρο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024