211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Posidonio Music Hall: Έκαναν φινάλε Κιάμος – Σφίνος

ποσειδωνιο κιαμος πανος 2023-2024 μπουζουκια αθηνας 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

8 μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων έφτασαν στο τέλος τους.

Τον περασμένο Μάιο έκαναν την πρεμιέρα τους στην πίστα της Αθήνας, του PosidonioΠάνος Κιάμος και Tonis Sfinos και παρουσίασαν μία σειρά εμφανίσεων που ξεσήκωσε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκλήρωσαν ο νεαρός Στέφανος Πιτσίνιαγκας ο οποίος συνόδευε τον Πάνο Κιάμο στην ίδια πίστα και τον χειμώνα που μας πέρασε. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης η Βένια Καραγιαννίδου, η Αλεξάνδρα Μάντη, η Ειρήνη Μιχαήλ και ο dj Pitsi.

Ύστερα από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, το σχήμα έριξε την αυλαία του πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα, στις 14 Ιανουαρίου 2023. «Έχει επαληθευτεί
Δεν υπάρχουν λόγια!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Σίγουρα… αξέχαστη σεζόν! Μοναδικοί συνεργάτες, αξεπέραστος κόσμος που χωρίς τη στήριξή του τίποτα δεν θα ήταν δυνατό!!! », έγραψε ο Πάνος Κιάμος στο Instagram του μετά το φινάλε των εμφανίσεών του – δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες είναι ανοιχτό κάθε σχήμα στα μπουζούκια Αθήνας.

Τον τελευταίο, μετά το φινάλε του, δεν θα τον δούμε και πάλι σε εμφανίσεις στην Αθήνα, αλλά σε ένα μεγάλο τουρ στην Αυστραλία και την Αμερική, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές του εκεί.Το ταξίδι του καλλιτέχνη έχει ήδη ξεκινήσει και τους επόμενους μήνες θα βρίσκεται σε αυτό.

Posidonio Music Hall: Έκαναν φινάλε Κιάμος – Σφίνος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024