211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bodega Live Experience: Ο Σάκης Αρσενίου στο τιμόνι του νέου σχήματος

Bodega Live Experience κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιες τραγουδίστριες τον πλαισιώνουν και πότε κάνουν πρεμιέρα; 

Το «Bodega Live Experience» μετρά σχεδόν πέντε μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων και σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος του. Συγκεκριμένα, Παρασκευή και Σάββατο, 20 και 21 Ιανουαρίου 2023, θα είναι οι δύο τελευταίες βραδιές του σχήματος.

Παράλληλα, ο Σάκης Αρσενίου έχει πραγματοποιήσει ήδη τη φωτογράφιση για την αφίσα των νέων του εμφανίσεων που θα γίνουν μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και τη Χριστίνα Σάλτη, στην ίδια πίστα!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκλεψες τις εντυπώσεις στο προηγούμενο σχήμα και πλέον μπαίνει στο τιμόνι του νέου σχήματος που θα κάνει την πρεμιέρα του την επόμενη Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023. Χωρίς καμία διακοπή, το νυχτερινό κέντρο συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις και να πρωταγωνιστεί στη λαϊκή διασκέδαση της πόλης.

Bodega Live Experience: Ο Σάκης Αρσενίου στο τιμόνι του νέου σχήματος

Bodega Live Experience

Στο «Bodega Live Experience», ο Σάκης Αρσενίου με τον Διονύση Μακρή και τον Κυριάκο Κυανό γνώρισαν την επιτυχία αυτή τη σεζόν.  Οι τρεις καλλιτέχνες ήταν κοντά μας από τη συγκεκριμένη πίστα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Τρίτη και μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού από την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 που έκαναν την πρεμιέρα τους.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024