211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του music video του

Μιχάλης Χατζηγιάννης 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για το επερχόμενο τραγούδι με τίτλο «Με πονάει».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται με νέα επιτυχία που έχει τον τίτλο «Με Πονάει» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη Heaven Music, όπως μας ενημέρωσε η ίδια η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Στο νέο τραγούδι υπογράφουν τη μουσική ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη. Από τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ λίγο αργότερα θα κυκλοφορήσει και επίσημα. Μαζί με το κομμάτι θα κυκλοφορήσει και το music video τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Τόσο η δισκογραφική του εταιρεία, όσο και ο ίδιος ο τραγουδιστής μοιράστηκαν backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα αυτά στο Instagram.

Παράλληλα, τον τραγουδιστή είδαμε σε μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο Gazarte, ενώ το φινάλε του έγινε με απόλυτη επιτυχία στις 6 Ιανουαρίου 2023. Πλέον αναμένουμε το νέο τραγούδι του καλλιτέχνη αλλά και τις επόμενες εμφανίσεις του κάπου στην Αθήνα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του music video του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024