211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Άννα Βίσση σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

Άννα Βίσση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η δισκογραφική της εταιρεία.

Μια ακόμα μεγάλη κατάκτηση μετράει η Άννα Βίσση, καθώς κατάφερε να μπει σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης. Φυσικά, τόσο η δισκογραφική της, όσο και η ίδια έκαναν αναρτήσεις στο Instagram, όπου αναφέρουν αυτό το ευχάριστο νέο για εκείνη.

«Η Άννα Βίσση ξεπέρασε ξανά τα σύνορα, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Gold, η Άννα Βίσση έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Άννα Βίσση είναι στην κορυφή της playlist “Equal” του Spotify με την τελευταία μεγάλη της επιτυχία «Gazoza» που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ακούγεται δυνατά!

Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι, για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.», έγραψε η δισκογραφική της.

Παράλληλα, η ίδια, στην αντίστοιχη ανάρτησή της, ανέφερε: «SpotifyEQUAL features strong female artists from all over the globe. New York city couldn’t be a better place to have our voices echoing loudly! Humbled and amazed to be part of this movement paving the way for gender equality in music. Let’s rise sisters!».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο Hotel Ermou για έβδομη χρονιά, και φυσικά είναι και φέτος μια από τις πρωταγωνίστριες στη διασκέδαση της Αθήνας.

Η Άννα Βίσση σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024