211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κωστής Μαραβέγιας Live στον Κήπο του Μεγάρου

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κωστής Μαραβέγιας: Για δύο εμφανίσεις στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξεκινά σύντομα τις καλοκαιρινές του παραστάσεις και φυσικά, μέσα σε αυτές, είναι και δύο μοναδικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου. Ο μοναδικός αυτός χώρος, που φιλοξενεί συνεχώς αγαπημένους καλλιτέχνες, θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Κωστή Μαραβέγια την Παρασκευή, 26 Ιουνίου, αλλά και το Σάββατο, 27 Ιουνίου, σε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις.

Μάλιστα, η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που η πρώτη παράσταση είναι ήδη sold out, ενώ τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν μέσα σε… μόλις 3 μέρες. Έτσι, ύστερα από την εκπληκτική ανταπόκριση του κόσμου, προστέθηκε και η δεύτερη παράσταση, του Σαββάτου, προκειμένου να μπορέσουν να απολαύσουν ακόμα περισσότεροι θαυμαστές το μοναδικό πρόγραμμα του καλλιτέχνη.

Και φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η αγάπη του κοινού για τον αγαπημένο καλλιτέχνη είναι τόσο εμφανής, αφού και οι περσινές εμφανίσεις του στον ίδιο χώρο, έγιναν ανάρπαστες και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Από το «Δεν ζητάω πολλά» μέχρι και την «Λόλα», οι επιτυχίες του Κωστή Μαραβέγια είναι ατελείωτες και πολύ αγαπημένες και διασκεδαστικές. Αναμφίβολα, θα είναι δύο μοναδικές βραδιές που κανείς δεν θα πρέπει να χάσει. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα απολαύσουμε και πάλι το μοναδικό του ταλέντο on stage.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024