211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Δύο ακόμα εμφανίσεις για Νικηφόρο

Voodoo club athens
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το άκρως επιτυχημένο σχήμα πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του.

Το Voodoo Athens συνεχίζει να είναι από τα αγαπημένα μέρη διασκέδασης στην Αθήνα και φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση. Με δύο βραδιές που έχουν έντονο ελληνικό χρώμα, τις Παρασκευές με τον Νικηφόρο και τις Κυριακές με τον Ηλία Καμπακάκη, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Ο πρώτος καλλιτέχνης ξεκίνησε να εμφανίζεται τον Σεπτέμβριο, ενώ ο δεύτερος τον ίδιο μήνα. Μετά από τρεις μήνες, η δημοτικότητά τους παραμένει αμείωτη, προσφέροντας στους επισκέπτες της Αθήνας στιγμές γεμάτες διασκέδαση και χαρά.

Ωστόσο, η σειρά εμφανίσεων του Νικηφόρου φτάνει στο τέλος της. Ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει δύο ακόμα εμφανίσεις, με τη μεγάλη του τελευταία να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023. Οι φαν του ανυπομονούν για αυτήν την εντυπωσιακή αυλαία που θα πέσει. Επίσης, αναμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα βήματα του καλλιτέχνη, περιμένοντας να δουν τι θα επιφυλάσσει στο μέλλον.

Το νυχτερινό κέντρο έχει δημιουργήσει ένα στόρι στο Instagram για αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις του τραγουδιστή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο. Έτσι, το αγαπημένο σχήμα πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του επιτυχημένου του πορείας.

Voodoo Athens: Δύο ακόμα εμφανίσεις για Νικηφόρο

Voodoo Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024