211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνεις τώρα;: Έρχεται η νέα επιτυχία του Σάκη Αρσενίου

Τι θα κάνεις τώρα; στιχοι σακης αρσενιου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι;

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του περνάει αυτό το διάστημα ο αγαπημένος Σάκης Αρσενίου. Ο τραγουδιστής αναμένεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, πολύ σύντομα, ενώ πρόσφατα παντρεύτηκε με τη σύντροφό του που διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Παράλληλα, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο του φινάλε στην πίστα του Bodega Live Experience μαζί με τον Κυριάκο Κυανό και τον Διονύση Μακρή αυτή την εβδομάδα. Ύστερα από μήνες επιτυχίας το άκρως αγαπημένο σχήμα ρίχνει αυλαία, ο ίδιος, αμέσως μετά, θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι του προγράμματος του ίδιου κέντρου, με νέα ανανεωμένη σύσταση στο σχήμα.

Τέλος, ετοιμάζεται να μας συστήσει και τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Τι θα κάνεις τώρα;» που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 από την Panik, μαζί με το music video σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη. Τη μουσική της νέας κυκλοφορίας υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι και τους στίχους ο Γιώργος Βαξεβανέλης. Η δισκογραφική εταιρεία δημοσίευσε ένα teaser της νέας επιτυχίας, δίνοντάς μας μία γεύση από όλα όσα πρόκειται να ακούσουμε πολύ σύντομα από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Τι θα κάνεις τώρα;: Έρχεται η νέα επιτυχία του Σάκη Αρσενίου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024