211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Baraonda Music Hall: Σχεδόν 3 μήνες επιτυχίας για Ζήνα – Τουρνά

baraonda music hall 2023-2024 τηλεφωνο τιμη φιαλης κρατηση πεγκυ ζηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέκα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις τους.

Κέφι, ρυθμός, και μουσική έκρηξη χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα και του Κώστα Τουρνά στο Baraonda Music Hall. Από την πρώτη τους εμφάνιση τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι και τώρα, τρεις μήνες αργότερα, δεν έχουν σταματήσει να κερδίζουν τις καρδιές του κοινού.

Με ένα πρόγραμμα που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα, οι δυο αυτοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, παρασύροντας τους θεατές σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας. Κάθε Σάββατο στις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 21:00, το αγαπημένο νυχτερινό στέκι φιλοξενεί αυτό το ανεπανάληπτο ντουέτο, προσφέροντας στο κοινό μια ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να απολαύσει τη μαγεία της ζωντανής μουσικής.

Το Baraonda Music Hall δεν είναι απλώς ένα νυχτερινό κέντρο, αλλά ένας θεσμός διασκέδασης που φιλοδοξεί να φέρει την ψυχαγωγία σε ένα άλλο επίπεδο. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ένα φανατικό κοινό δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον όπου η μουσική συναντά την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο μοιράζεται τις στιγμές αυτές το ίδιο το Baraonda Music Hall, αποκαλύπτοντας τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που κυριαρχούν κάθε βράδυ. Η παρουσία διάσημων προσωπικοτήτων εκεί προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη σε αυτό το νυχτερινό κέντρο που έχει γίνει πόλος έλξης για τους λάτρεις της καλής μουσικής και της διασκέδασης.

Μετά από τρεις σχεδόν μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να αφήνουν το κοινό ζητώντας περισσότερα.

Baraonda Music Hall: Σχεδόν 3 μήνες επιτυχίας για Ζήνα – Τουρνά

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024