211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κοκκίνου- Onirama- επιτυχία με επώνυμες παρουσίες

ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΝΙΡΑΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Kοκκίνου- Onirama: Η επιτυχία τους είναι μοναδική και οι επώνυμες παρουσίες πολλές

Λίγες μόλις μέρες πριν, το ανακαινισμένο «CABARET» και πρώην «ROMEO» άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό, φιλοξενώντας στην πίστα του ένα από τα πιο hot σχήματα του φετινού καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από την Έλλη Κοκκίνου με τους Onirama. Η αναμονή για την πρεμιέρα μεγάλη, και φυσικά από τη στιγμή που το νέο αυτό σχήμα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του, προκάλεσε πανικό στην πόλη.

Το σχήμα διανύει τη δεύτερη εβδομάδα εμφανίσεων και ήδη η χημεία των καλλιτεχνών είναι εμφανής, με αποτέλεσμα το κέφι που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της βραδιάς να είναι μοναδικό. Ατελείωτες επιτυχίες, χορός και κέφι που φτάνει στα ύψη συνθέτουν το πλαίσιο μιας απίστευτης βραδιάς, που καθένας μπορεί να περάσει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Την περασμένη εβδομάδα, εκτός από το κοινό που κάθε φορά κατακλύζει το μαγαζί, οι επώνυμες παρουσίες ήταν πολλές. Ανάμεσα σε αυτές και η εκρηκτική Χριστίνα Κολέτσα, που διασκέδασε με το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η Σάσα Σταμάτη και η Ελένη Τσολάκη. Οι τηλεοπτικές παρουσίες όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, διασκέδασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την παρέα της, ανάμεσα στη οποία φυσικά και οι συνεργάτες της, Αντώνης Λουδάρος και Παύλος Σταματόπουλος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024