211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σωκράτης Μάλαμας – Συναυλία- Θέατρο Βράχων

malamas 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σωκράτης Μάλαμας: Στο θέατρο Βράχων στις 29 Ιουνίου!

Σε ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά σημεία της πόλης, στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα, θα μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη βραδιά πολύ σύντομα, ο Σωκράτης Μάλαμας. Ο μεγάλος καλλιτέχνης, ξεκινά την καθιερωμένη καλοκαιρινή του περιοδεία, σε πολλά σημεία της Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα. Εδώ, θα μας χαρίσει τρεις μεγάλες συναυλίες καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την πρώτη να είναι προγραμματισμένη στο γνωστό θέατρο την Δευτέρα, 29 Ιουνίου.

Με ατελείωτες επιτυχίες από την τεράστια δισκογραφία του, ο Σωκράτης Μάλαμας μας ταξιδεύει μέσα από τις μοναδικές μουσικές του, τραγούδια που έχει συνθέσει ο ίδιος, όπως το «Ανήσυχες μέρες», «Ευτυχείς, λυπημένοι και πότες», «Αράχνη», «Άσε τα ψέματα» αλλά και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες όπως η «Τίγρης» του Ψαραντώνη και ο «Διάφανος» του Θανάση Παπακωνσταντίνου, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια.

Και φυσικά, η μοναδική αυτή βραδιά, θα είναι μόνο μια αρχή σε μια μεγάλη περιοδεία, που μεταξύ άλλων θα έχει σταθμούς την Κρήτη, το Νεστόριο Καστοριάς, την Εύβοια και τη Θεσσαλονίκη. Οι επόμενες δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη , 22 Ιουλίου, στο Βεάκιο Θέατρο του Πειραιά, και την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολις, όπου εμφανίζεται κάθε χρονιά. Η αναμονή έχει φτάσει στο…. κόκκινο για την έναρξη των συναυλιών του αγαπημένου ερμηνευτή!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024