211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Mαίρη Συνατσάκη διασκέδασε με Παντελίδη- Φουρέιρα – Μέλισσες

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο «Fantasia» διασκέδασε η Μαίρη Συνατσάκη

Η επιτυχία για το σχήμα του «Fantasia» συνεχίζεται αμείωτη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο Παντελής Παντελίδης, Ελένη Φουρέιρα και Μέλισσες χαρίζουν αξεπέραστες βραδιές στο κοινό, αφού είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που ξέρουν να διατηρούν το κέφι στα ύψη αλλά και ακολουθούνται από αμέτρητους θαυμαστές σε κάθε τους κίνηση. Έτσι και τώρα, το αγαπημένο στέκι της παραλιακής είναι συνεχώς κατάμεστο, αφού το πρόγραμμα που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει αποτελεί μια εγγύηση για την διασκέδασή του.

Και ποιος δεν θα μπορούσε άραγε να εμπιστευτεί τη διασκέδασή του στα χέρια των εν λόγω καλλιτεχνών; Σίγουρα εκείνοι θα είναι ελάχιστοι, και για το λόγο αυτό, επώνυμοι και μη, συρρέουν κάθε εβδομάδα για να απολαύσουν το σχήμα που κρατά την πρωτιά της φετινής καλοκαιρινής διασκέδασης και να ξεφαντώσουν με τον παλμό και τα όσα συμβαίνουν κάθε φορά στο κέντρο.

Το περασμένο Σάββατο, στο αγαπημένο στέκι βρέθηκε να διασκεδάζει η Μαίρη Συνατσάκη με την παρέα της. Η γνωστή παρουσιάστρια, παρέμεινε στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φίλους και συναδέλφους της, ανάμεσά της και ο ρεπόρτερ Χάρης Λεμπιδάκης, και έδειχνε να το διασκεδάζει πραγματικά, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, αφού η Μαίρη επισκέφθηκε το μαγαζί της παραλιακής, ύστερα από το τέλος της παράστασης «ΑΧ!», στην οποία συμμετέχει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024