211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Estet Athens: Συνεχίζεται η επιτυχία για Μακρόπουλο – Καραφώτη

Estet Athens μακροπουλος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δέκα στιγμιότυπα από τις hot εμφανίσεις τους.

Μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια διαδρομής ως Frangelico, ο θρυλικός χώρος που βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο, μας συστήνεται εκ νέου μέσα από το νέο του όνομα ESTET Athens.

η λαμπερή του πρεμιέρα δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα για την πρώτη σεζόν επιτυχημένων εμφανίσεών του, έκανε στις 8 Δεκεμβρίου 2022 και έκτοτε μας χαρίζει μια πρώτη, πολύ δυναμική σεζόν.

Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης είναι τα δύο ονόματα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές αμείωτης διασκέδασης με τις  μεγαλύτερες επιτυχίες τους, κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Φυσικά, και μέσα στη γιορτινή περίοδο, είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές στη διασκέδαση της πόλης, καθώς εκεί επικρατεί το αδιαχώρητο κάθε εβδομάδα και το κέφι χτυπάει κόκκινο με αυτό το μοναδικό σχήμα. Το νυχτερινό κέντρο, μέσα από μία σειρά αναρτήσεων, πολλές φορές μας δίνει μια γεύση από όλα όσα απολαμβάνουμε από εκεί φέτος. Νίκος Μακρόπουλος Κώστας Καραφώτης ESTET Athens είναι φέτος ένα από τα top σχήματα που δεν θα πρέπει να χάσεις.

Estet Athens: Συνεχίζεται η επιτυχία για Μακρόπουλο – Καραφώτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024