211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μιχάλης Τζουγανάκης- Εμφανίσεις στο Μεθοδία Live Stage

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μιχάλης Τζουγανάκης: Κάθε Πέμπτη στη μουσική σκηνή «Μεθοδία Live Stage»

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής παράδοσης, που κατάφεραν να κάνουν την ιδιαίτερη αυτή μουσική να αγαπηθεί από το ευρύτερο κοινό. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, καταφέρνει με τρόπο μοναδικό να μας κάνει να αγαπάμε τα ξεχωριστά αυτά ακούσματα, και να μας ταξιδεύει στην μουσική αυτή παράδοση που η απαρχή της χάνεται στα βάθη των χρόνων.

Και τώρα, ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης θα είναι κοντά μας για μια μικρή σειρά εμφανίσεων που σίγουρα θα γίνουν ανάρπαστες. Κάθε Πέμπτη, ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα μας χαρίζει ξεχωριστές κρητικές βραδιές από την μουσική σκηνή του «Μεθοδία Live Stage». Η μεγάλη έναρξη έγινε χθες, 14 Μαΐου, με το κοινό του να  έχει κατακλύσει για ακόμα μια φορά το μαγαζί.

Εκεί, το κοινό του θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας του και όχι μόνο, ενώ από τη σκηνή αυτή θα ακουστούν και ανέκδοτα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη. Σε μια πολύ ξεχωριστή σειρά εμφανίσεων θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον ιδιαίτερο ερμηνευτή, και το μόνο βέβαιο είναι πως το κοινό του για ακόμα μια φορά δεν θα μείνει παραπονεμένο, αφού οι ζωντανές εμφανίσεις του κερδίζουν πάντοτε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024