211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χωρίς Εσένα: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι των Alcatrash; 

Χωρίς Εσένα αλκατρας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα νέο τραγούδι έρχεται σύντομα. 

Η πιο ανατρεπτική μπάντα της ελληνικής μουσικής, οι Alcatrash, βάζουν την υπογραφή τους σε ακόμα μία επιτυχία και μας τραγουδούν «Χωρίς Εσένα», ένα τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Το τραγούδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά μέσα από ένα act των Alcatrash στο φετινό Madwalk, και μας έδωσε μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σε λίγες μέρες, ενώ ήδη ακούγεται αποκλειστικά, από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα.

Παράλληλα, το συγκρότημα που σε κάθε της live «μαγεύει» με τα hits της αλλά και εμπνευσμένες διασκευές, απολαμβάνουμε σε μία σειρά εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Opus Inner Pleasure στη Γλυφάδα. Ένα μοναδικό πάρτι στήνεται εκεί κάθε σαββατοκύριακο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Τους Alcatrash τους γνωρίσαμε μέσα από την γνωστή εκπομπή ¨Καλό μεσημεράκι¨ με τον γνωστό και αγαπημένο παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά, μαζί τους βέβαια η ¨Βάνια¨ Ματίνα Νικολάου. Η εκπομπή σημειώνει μεγάλη επιτυχία με τους Alcatrash σε πρωταγωνιστικό ρόλο αφού παίζουν και τραγουδούν όλες τις επιτυχίες. Η μπάντα Alcatrash αποτελείτε από τους:

Πέτρος Πυλαρινός

Ανδρέας Βούλγαρης

Σταύρος Κιόσης

Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος

Χωρίς Εσένα: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι των Alcatrash;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024