2117707570

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΝΟΔΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Άνοδος Πλούταρχος Μακρόπολος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

2117707570

Δείτε εδώ όλα τα ανοιχτά Μπουζούκια & όλα τα ανοιχτά Clubs στην Αθήνα

Πλουταρχος Μακροπουλος Anodos Live stage Τιμές

Ημέρα
Τιμή απλής φιάλης
Τιμή Special φιάλης
Τιμή Premium φιάλης
Τιμή Φοιτητικής φιάλης
Παρασκευή 
190 / 4 άτομα
230 / 4 άτομα
270 / 4 άτομα
170 / 6 άτομα
Σάββατο
190 / 4 άτομα
230 / 4 άτομα
270 / 4 άτομα
–  / 6 άτομα

  • Τηλεφωνο κρατήσεων : 211-7707570 & 698069933 ( whats up)
  • Διαθέσιμες μέρες : Παρασκευή Σάββατο
  • Είσοδος με ποτό στο Bar : 20 €
  • Φοιτητικές Τιμές : 180€/6 άτομα μόνο κάθε Παρασκευή (απαραίτητη η επίδειξη 3 φοιτητικών πάσο)

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ANODOS LIVE STAGE

Για τις νύχτες εκείνες που «Φυσάει πολύ από το σπασμένο σου το τζάμι» και ψάχνεις έναν φίλο, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Μακρόπουλος είναι στο Ανοδος Live Stage στην οδό Πειραιώς, ερμηνεύοντας άπειρες παλιές και νέες επιτυχίες τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει τους πάντες. Συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις πώς να κάνεις κράτηση στη συνεργασία Ανοδος Πλουταρχος Μακροπουλος

Πληροφορίες για το πρόγραμμα στο Άνοδος Live Stage

Δε γίνεται να είσαι στην Αθήνα και να μην πας να παρακολουθήσεις το «Καλύτερο παιδί» και έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος για μία ακόμη σεζόν χαρίζει στιγμές απόλυτης νυχτερινής διασκέδασης. Και για μία ακόμη σεζόν, θα τον βρεις στην Άνοδο. Η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου στον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη φάνηκαν ήδη από τις εμφανίσεις του στην Άνοδο τον Μάρτιο του 2024.

Μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει ανανεωμένος και ανεβάζει τα θερμόμετρα της χαράς ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο.Μαζί με το Πλούταρχο στην πίστα της οδού Πειραιώς θα συναντήσουμε τον Νίκο Μακρόπουλο σε ένα πρόγρμμα αμιγώς λαικό με αναρίθμητες επιτυχίες και απο τους 2 τραγουδιστές

Τι ώρα ξεκινά το πρόγραμμα Πλούταρχος – Μακρόπουλος;

Στις 23:30 θα εμφανίζονται οι πρώτοι καλλιτέχνες του χειμερινού προγράμματος Πλούταρχος στο Άνοδος Live Stage. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι στο μαγαζί τουλάχιστον μισή ώρα πιο πριν, ειδικά αν έχεις κράτηση που δε θέλεις να ακυρωθεί. Η ημερομηνία έναρξης για το σχήμα Πλούταρχος Μακρόπουλος  έχει ορισθεί την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Άνοδος Live Stage

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι γεννημένος να βρίσκεται πάνω σε μια σκηνή με ένα μικρόφωνο στο χέρι και να ερμηνεύει ερωτικά τραγούδια. Πού τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος φέτος τον χειμώνα; Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης δεν εγκαταλείπει το Άνοδος Live Stage και συνεχίζει τις εμφανίσεις του εκεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος για δευτερη χρονιά συνεχίζει να τραγουδάει στο Anodos Live Stage. Μετά την περσινή χρονιά που τον συνόδευαν νεαροί καλλιτέχνες , έχουμε την επικείμενη συνεργασία Πλουταρχος Μακρόπουλος που έρχεται να ταράξει τα νερά στα μπουζούκια Αθηνα. Οι 2 τραγουδιστες απο την 1 Νοεμβρίου αναμένεται να τραγουδήσουν στην Άνοδο στην οδό Πειραιώς και να συναρπάσουν.

Ο Νίκος Μακρόπουλος στο Άνοδος Live Stage

Τα μπουζούκια είναι το δεύτερο σπίτι του Νίκου Μακρόπουλου, καθώς χρόνια τώρα η μια επιτυχημένη συνεργασία φέρνει την άλλη. Οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής δε χορταίνουν τη λαϊκή φωνή αυτού του Θεσσαλονικιού και κάνουν κάθε σεζόν τα πάντα για να μάθουν από νωρίς πού τραγουδάει ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που την περασμένη σεζόν τραγούδησε με την Πάολα στο Fever

Το καλοκαρί του 2024 ο Νίκος Μακρόπουλος εμφανίστηκε σε αρκετές συναθλίες στην Ελλάδα με πιο πρόσφατη την εμφανιση του στην Αθήνα στο Sabbia club στο χώρο του ΣΕΦ την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Κάθε εμφανιση του τραγουδιστή σε πίστα στην Αθήνα δημιουργεί πολύ μεγάλη προσέλευση απο το κοινο του

Η ανακοίνωση της συνεργασίας Πλούταρχος – Μακρόπουλος στο Άνοδος για το χειμώνα 2024-2025 έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν και να περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του σχήματος.

Είναι υποχρεωτική και ποίες είναι οι τιμές για κράτηση στο Ανοδος Live Stage;

Η Άνοδος δεν υποχρεώνει τους πελάτες της να κάνουν κράτηση. Παρόλα αυτά, είναι κάτι που οι υπεύθυνοι του μαγαζιού προτείνουν, γιατί γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να διώξουν τα άτομα που ήρθαν χωρίς κράτηση στην περίπτωση που όλα τα τραπέζια είναι κλεισμένα. Φυσικά, όποιος έχει κρατήσει τραπέζι μέσω του kratisinow.gr δεν έχει λόγο να φοβάται κάτι τέτοιο.

Όταν μιλάμε για τιμές στην κράτηση στο κέντρο Ανοδος Live Stage Πλουταρχος – Μακροπουλος, ορίζουμε τον αριθμό των ατόμων, την απόσταση από την πίστα και τη φιάλη.

Η απλή φιάλη είναι στα 180€ για μια τετραμελή παρέα, που θεωρείται σχετικά καλή τιμή για μπουζούκια στην Αθήνα. Ισχύουν ειδικές προσφορές, οπότε μη διστάσεις να ρωτήσεις περαιτέρω πληροφορίες για τις τιμές κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της κράτησης.

Πού βρίσκεται το Άνοδος Live Stage στην Αθήνα;

Το Άνοδος Live Stage είναι ένα νυχτερινό κέντρο που θα τραγουδήσει το δίδυμο Πλούταρχος Μακρόπουλος και βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 183, στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο κτίριο για μπουζούκια στην Αθήνα που σίγουρα θα προσέξεις.

Πόσο είναι η Είσοδος με ποτό στο Μπαρ στα μπουζούκια που τραγουδάνει οι Πλούταρχος Μακρόπουλος ;

Η είσοδος με ποτό στο Μπάρ στο Άνοδος που εμφανίζονται οι τραγουδιστές Πλούταρχος Μακρόπουλος  κοστίζει 20€. Κάθε επόμενο ποτό στο Μπαρ στοιχίζει και αυτό 20€.

Υπάρχει πάρκινγκ στο Άνοδος Live Stage που τραγουδάνε Πλούταρχος Μακρόπουλος;

Το Άνοδος Live Stage έχει πάρκινγκ όπου ένας αριθμός θαμώνων μπορεί με ασφάλεια να αφήσει το όχημά του. Οι υπόλοιποι εύκολα θα βρουν χώρο για στάθμευση στον δρόμο της περιοχής γύρω από το νυχτερινό κέντρο.

Πώς μπορώ να φτάσω στο Άνοδος Live Stage με συγκοινωνία;

Μπορείς να πάρεις ένα λεωφορείο που σταματά στη στάση Υπουργείο και να κατέβεις εκεί, καθώς το Άνοδος Live Stage απέχει μόλις μερικά μέτρα από το σημείο.

Προηγούμενο σχήμα στο Ανοδος Live Stage  με το Γιάννη Πλούταρχο

Τον Γιάννη Πλούταρχο, έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του σήμερα, είδαμε την περασμένη σεζόν στον χώρο του Fever μαζί με την Πάολα, ενός από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη διασκέδαση που έκλεψε τις εντυπώσεις κάθε εβδομάδα.

Ύστερα από το καλοκαιρινό του τουρ, δεν είχαμε δει από εκείνον αυτόν τον χειμώνα. Πλέον έφτασε αυτή η στιγμή. Μαζί με νεαρούς τραγουδιστές ενώνει τις δυνάμεις του και είναι πανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη νυχτερινή διασκέδαση την άνοιξη 2024.

Anodos Live Stage: Νέο πρόγραμμα για την άνοιξη 2024

Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά και η εναρκτήρια σεζόν στο Anodos Live Stage αναμένεται να επιβεβαιώσει τον λόγο της υπεροχής τους. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική νύχτα, πλήρης συναισθημάτων και μουσικών επιτυχιών. Η σκηνή του Anodos Live Stage θα φιλοξενήσει ένα μοναδικό δίδυμο που έχει ήδη δοκιμαστεί.

Η παλιά τους χημεία, αν και έχει περάσει ένα διάστημα, φαίνεται ότι διατηρείται αναλλοίωτη, έτοιμη να αναβιώσει και να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο. Το Anodos Live Stage, όπου πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις των Άγαμων Θυτών, φαίνεται να είναι η ιδανική σκηνή για να φιλοξενήσει την επιστροφή του δυναμικού διδύμου.

Με ένα ιδανικό φωτισμό και έναν ήχο που θα γεμίσει κάθε γωνιά του χώρου, ο Γιάννης Πλούταρχος  αναμένεται να καταπλήξουν το κοινό με τη σκηνική τους παρουσία.

Το ταλέντο της σε συνδυασμό με τη ζεστή φωνή της και την έντονη σκηνική της παρουσία, αλλά και την παρουσία του Γιάννη Πλούταρχου, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό της Αθήνας. Οι πρόβες για τη μεγάλη επιστροφή έχουν ήδη ξεκινήσει, και οι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα, συνδυάζοντας τις κλασικές επιτυχίες με φρέσκιες εκτελέσεις και νέες κυκλοφορίες.

Η νέα συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και νεαρών τραγουδιστών αναμένεται να είναι ένα εκρηκτικό γεγονός, ένα ταξίδι στη μουσική τους ιστορία, που θα κλέψει τις καρδιές του κοινού και θα αφήσει μια μοναδική σφραγίδα στον χώρο της ψυχαγωγίας!

4.3/5 (8 Reviews)
Share

Κάνε Την Κρατησή Σου Άμεσα Και Γρήγορα

Για όλα τα Μπουζούκια και Club της Αθήνας
Μπουζούκια - Clubs Αθήνα