211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης και Μαντώ σε ένα μοναδικό ντουέτο

Θοδωρής Φέρρης Μαντω 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κυκλοφορεί και ποιος είναι ο τίτλος του;

Η Μαντώ και ο Θοδωρής Φέρρης ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας λένε «Τα Καλύτερα Θα ‘Ρθουνε», στο νέο single από το album «Βραδινές Διαδρομές» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Η ίδια η Μαντώ υπογράφει τους στίχους, αλλά και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο. Το κομμάτι αυτό είναι το έκτο single από το album «Βραδινές Διαδρομές» της Μαντώς, μετά το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», το «Σκιές Και Χρώματα», το ντουέτο «Δεν Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου και το «Ρούχο Μιας Βραδιάς». Το album κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα καθώς και σε μορφή CD και περιλαμβάνει 12 τραγούδια.

Ο Θοδωρής Φέρρης προκάλεσε το αδιαχώρητο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Romeo Club. Μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Ματίνα Ζάρα έκαναν το φινάλε τους πριν από λίγο καιρό. Τώρα, το σχήμα, έτσι ακριβώς όπως το είδαμε στην αθηναϊκή αυτή σκηνή τους περασμένους μήνες, μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια το Σάββατο.

Θοδωρής Φέρρης και Μαντώ σε ένα μοναδικό ντουέτο. Πότε κυκλοφορεί και ποιος είναι ο τίτλος του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024