211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Can Can: Το Σάββατο η πρεμιέρα των Καψάλη και Βέρρα!

Can Can μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα ένα σχήμα έρχεται στην πόλη.

Ένα αγαπημένο στέκι επιστρέφει στον κόσμο της διασκέδασης στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί του φρέσκο αέρα και ανανέωση. Το Can Can ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα νέο σχήμα που αναμένεται να κλέψει τις καρδιές και τα βλέμματα του κοινού.

Ο Γιάννης Καψάλης, η Χαρά Βέρρα και ο Κώστας Αγέρης επιστρέφουν δυναμικά στη σκηνή με ένα λαϊκό πρόγραμμα που υπόσχεται να μαγέψει και να ξεσηκώσει το κοινό.

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της καθώς η πρεμιέρα του πιο hot spot στην Αθήναl πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξέχαστο πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια και διασκέδαση.

Η αφίσα της πρεμιέρας κυκλοφορεί ήδη στο Facebook, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το τι περιμένει το κοινό. Μετά από καιρό απουσίας, το αγαπημένο μαγαζί επιστρέφει δυναμικά, έτοιμο να φιλοξενήσει τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού και της παραδοσιακής μουσικής.

Με την επιστροφή αυτού του νυχτερινού κέντρου και την εντυπωσιακή παρουσία των Καψάλη, Βέρρα και Αγέρη, η αθηναϊκή νυχτερινή ζωή αποκτά έναν ακόμα πολύτιμο προορισμό διασκέδασης. Μόλις δύο ημέρες βρισκόμαστε μακριά, από τη μεγάλη επιστροφή του νυχτερινού κέντρου που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην Αθήνα και πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή της διασκέδαση.

Can Can: Το Σάββατο η πρεμιέρα των Καψάλη και Βέρρα!

Can Can

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024