211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Hotel Ermou 2023: Αύριο η πρεμιέρα της Άννας Βίσση!

Hotel Ermou αννα βισση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, η διάσημη ερμηνεύτρια έρχεται στη σκηνή αυτή.

Το Hotel Ermou επιστρέφει φέρνοντας μαζί του την ανανεωμένη δόση διασκέδασης που θα χαρακτηρίζει την Αθήνα του χειμώνα. Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια του show είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση,, που επιστρέφει για την έβδομη σεζόν, έτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μια αξέχαστη εμπειρία.

Η πρεμιέρα αναμένεται με ανυπομονησία και θα γίνει την Παρασκευή, στις 16 Δεκεμβρίου 2022, δίνοντας την έναρξη σε μια σειρά εμφανίσεων που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Επιπλέον, για τους λάτρεις της Άννας, θα υπάρχουν τρία επιπλέον shows τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1.

Η Άννα Βίσση δεν έρχεται μόνο με τις κλασικές επιτυχίες της αλλά και με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Γκαζόζα”.

Το νέο αυτό κομμάτι έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και υπόσχεται να προσφέρει μια ακόμα διαφορετική εμπειρία στις εμφανίσεις της στην Αθήνα.

Πέραν των εμφανίσεών της στο Hotel Ermou, η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε πρόσφατα μια σειρά εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη, στο Barbarella Live Party. Αυτός ο χώρος θα φιλοξενήσει τον επόμενο καιρό τον Θοδωρή Φέρρη, έναν καλλιτέχνη που έχει κερδίσει επάξια την αποδοχή του κοινού και σημειώνει σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

Hotel Ermou 2023: Αύριο η πρεμιέρα της Άννας Βίσση!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024