211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κων/νος Χριστοφόρου: Πού τους είδαμε μαζί;

αδαμαντιδης εμφανισεις αθηνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια σειρά εμφανίσεων που ξεχωρίζει.

H πρεμιέρα των Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και Γιώργου Παπαδόπουλου με special guests τους Θέμη Αδαμαντίδη και “ONE“ στο “Notes Live” της Κύπρου έγινε με απόλυτη επιτυχία στις 3 Δεκεμβρίου 2022.

Η Kianna και η Χριστίνα Κυριάκου είναι οι δύο τραγουδίστριες που ολοκληρώνουν το μοναδικό πρόγραμμα, ενώ ως special guest τα Σάββατα βλέπουμε τους ΟΝΕ και τις Κυριακές τον Θέμη Αδαμαντίδη. Για όλον το Δεκέμβριο και την εορταστική περίοδο κάθε Σάββατο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος συναντούν το Ελληνικό Boy Band “ΟΝΕ” ενώ κάθε Κυριακή υποδέχονται το μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη, ενώνοντας τις δυνάμεις τους στο μεγαλύτερο party του χειμώνα.

Παράλληλα, τον Θέμη Αδαμαντίδη βλέπουμε σε εμφανίσεις στην πίστα του «Cabana Live Stage» μαζί με τον Βασίλη Τερλέγκα και τον Αλέκο ΖαζόπουλοΤο σχήμα είναι κοντά μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας. Και φυσικά, κατά τη διάρκεια του προγράμματος του καλλιτέχνη ακούγεται δυναμικά και η νέα του αυτή επιτυχία.

Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Κων/νος Χριστοφόρου: Πού τους είδαμε μαζί;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024