211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έναστρον: Ακόμα ένα διήμερο με επώνυμες επισκέψεις

Έναστρον μπουζουκια κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μέλισσες και Δέσποινα Βανδή συνεχίσουν την επιτυχία.

Το ξεκίνημα των εμφανίσεων στο “Έναστρον” στις 25 Νοεμβρίου 2022 ήταν μια λαμπερή στιγμή για το νυχτερινό κέντρο, καθώς οι MELISSES και η Δέσποινα Βανδή έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα με ένα εντυπωσιακό show που κέρδισε τις καρδιές του κοινού.

Η συνύπαρξη του Χρήστου Μάστορα και της Δέσποινας Βανδής έχουν αναδειχθεί ως μία από τις αξέχαστες στιγμές της βραδιάς, με τα πιο αγαπημένα ντουέτα να δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη βραδιά. Οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου δίνουν το δικό τους στίγμα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρόγραμμα.

 

Τα επόμενα τρία διήμερα ήταν εξίσου επιτυχημένα, με πολλούς επώνυμους να διασκεδάζουν στο “Έναστρον”. Ανάμεσά τους, η Άντζελα Δημητρίου και η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσαν έξτρα λάμψη στο νυχτερινό μαγαζί, παραλαμβάνοντας ακόμα και το μικρόφωνο για να ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Η παρουσία του Γιώργου Κακοσαίου ολοκλήρωσε τις επώνυμες παρουσίες και χάρισε ακόμα περισσότερη διασκέδαση και ενθουσιασμό. Με τις φωνές των καλλιτεχνών να γεμίζουν τον χώρο και την ατμόσφαιρα, το “Έναστρον” αποδικνύεται κάθε εβδομάδα ένας προορισμός για μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Με επισκέψεις που αφήνουν εποχή και εκπλήξεις που κλέβουν τις καρδιές του κοινού, το “Έναστρον” σημειώνει μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν που υπόσχεται ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές στο μέλλον.

Έναστρον: Ακόμα ένα διήμερο με επώνυμες επισκέψεις

Έναστρον

Έναστρον

Έναστρον

Έναστρον

Έναστρον

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024