211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ψυχολογικά: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα;

Ψυχολογικά στεφανος πιτσινιαγκας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα με ένα καινούργιο τραγούδι που αναμένεται να κατακτήσει τα charts και τις καρδιές των φαν του. Μετά την επιτυχημένη πορεία του στο “House of Fame”, όπου κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την υποστήριξη του κοινού, ο Πιτσίνιαγκας επιστρέφει γεμάτος ενέργεια και έμπνευση. Το νέο τραγούδι με τίτλο “Ψυχολογικά” θα κυκλοφορήσει από την Panik Records την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ωστόσο, ήδη από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, μπορείτε να το ακούσετε επιλεκτικά από ορισμένα ραδιόφωνα, δημιουργώντας έναν αέρα ανυπομονησίας και προσδοκίας.

Αυτό το νέο τραγούδι αποτελεί την επόμενη στάση στο ταξίδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο χώρο της μουσικής. Μετά την προηγούμενη επιτυχία του με το κομμάτι “Δυνατά”, που έγινε viral, ο Πιτσίνιαγκας αποδεικνύει ότι έχει το ταλέντο και τη δύναμη να κατακτήσει την κορυφή των μουσικών τσαρτ.

Αγαπημένος των λαϊκών ήχων, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας βρίσκει έμπνευση στους μεγάλους της ελληνικής μουσικής, όπως οι Στέλιος Καζαντζίδης και Βαγγέλης Περπινιάδης. Το “Ψυχολογικά” είναι μια δημιουργία του Μάριου Ψιμόπουλου στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους, ενώ η κυκλοφορία του θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video.

Παράλληλα με τη μουσική του πορεία, ο νεαρός τραγουδιστή συνεχίζει και στο χώρο των εμφανίσεων ζωντανά. Συμμετέχει στο “Ποσειδώνιο ” μαζί με τον Πάνο Κιάμο, τον Αναστάσιο Ράμμο, την Τάνια Καρρά και την Έλενα Τσαγκρινού, συνεχίζοντας να συγκινεί και να ενθουσιάζει το κοινό με τις εκρηκτικές εμφανίσεις του.

Ψυχολογικά: Πότε κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, έναν καλλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024