211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Estet Athens: Μοναδική πρεμιέρα με Μακρόπουλο – Καραφώτη

estet Athens φραντζελικο αθηνα παραλιακη μπουζουκια
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία ακόμα είσοδος στη διασκέδαση της Αθήνας. 

Μια αλλαγή έρχεται στην Αθήνα για να μας ξεσηκώσει. Είναι το ESTET Athens, η νέα ανανεωμένη εκδοχή του αγαπημένου Frangelico, που υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο και Κώστα Καραφώτη δύο διαχρονικούς καλλιτέχνες που αναδεικνύουν τη μαγεία της νυχτερινής ζωής κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο, ο Estet Athens έχει τη δική του ιστορία να αφηγηθεί, μια ιστορία λάμψης και εκπλήξεων που ξεκινάει με μια λαμπερή πρεμιέρα. Την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, οι δύο καλλιτέχνες άνοιξαν τις πόρτες του καταπληκτικού χώρου, ενώνοντας τις μουσικές τους δυνάμεις σε ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο.

Το Estet Athens αναδεικνύει την αίγλη του Frangelico σε ένα νέο κεφάλαιο, προσφέροντας στο κοινό μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της απλής διασκέδασης. Με πλούσιο φωτισμό και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, ο χώρος μεταμορφώνεται σε έναν παραμυθένιο κόσμο όπου η μουσική είναι η πρωταγωνίστρια.

Το Estet Athens δεν είναι απλά ένας χώρος διασκέδασης. Είναι ένας κόσμος ονείρων, μια πύλη για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία της νυχτερινής Αθήνας. Και με τους Μακρόπουλο και Καραφώτη στο τιμόνι, η περιπέτεια μόλις ξεκίνησε.

«Το αγαπημένο σας Frangelico έγινε 𝗘𝗦𝗧𝗘𝗧 𝗔𝘁𝗵𝗲𝗻𝘀 και υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Κώστα Καραφώτη σε μια εκρηκτική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις!», είχε αναφέρει το νέο κέντρο για αυτή τη συνεργασία. Δες παρακάτω βίντεο με αποσπάσματα από την εκρηκτική πρεμιέρα!

Estet Athens: Μοναδική πρεμιέρα με Μακρόπουλο – Καραφώτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024